login »

Nieuws

Nieuwe animatie Zorg- en Veiligheidshuizen

31 maart 2020
In dit filmpje wordt in drie minuten ‘het concept Zorg- en Veiligheidshuis’ toegelicht. Klik op de afbeelding om het filmpje te starten.


Infographic ‘basisverhaal Zorg- en Veiligheidshuizen’

31 maart 2020
Het Landelijk programma voor de Zorg- en Veiligheidshuizen heeft een infographic ontwikkeld die ‘in een oogopslag’ duidelijk maakt waaruit de taken van de ZVH'en bestaan. De infographic maakt daarnaast inzichtelijk wat de meerwaarde is van de ZVH'en als regionaal georganiseerde interventiekracht in complexe casuïstiek.
lees meer
.


Video themabijeenkomst Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek

18 november 2019
Evaluatie Veiligheidshuis 2.0. Dat was het onderwerp van de themabijeenkomst die vorige maand werd gehouden in het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek. Tijdens de bijeenkomst is een video gemaakt waarin onze ketenpartners aan het woord komen over de kracht van het Veiligheidshuis.
lees meer


Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek publiceert Jaarrapportage 2018

13 november 2018
Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek heeft zijn jaarverslag 2018 gepubliceerd. Het verslag geeft een terugblik op het jaar 2018 en biedt perspectief op 2019.
lees meer


Vacature procesregisseur Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek

25 juli 2019
Het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek is per direct op zoek naar een procesregisseur. Het betreft een functie voor de duur van 7 maanden (ter vervanging van zwangerschapsverlof). Als procesregisseur word je verantwoordelijk voor het voeren van procesregie op complexe, domeinoverstijgende casuïstiek. Reageren kan tot uiterlijk 10 augustus 2019.
lees meer


Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek ontschot dagelijks

14 maart 2019
Het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek maakte de afgelopen jaren een grote ontwikkeling door. Dit heeft geleid tot de breed gevoelde wens, door zowel het Veiligheidshuis als ketenpartners, om de samenwerking de komende jaren nog verder te versterken. Dit interview laat Erik Duijf, coördinator bij het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek, aan het woord.
lees meer


Officiële opening Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek

3 december 2018
Het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek presenteerde vorige week woensdag trots officieel haar nieuwe onderkomen aan alle genodigden in het voormalige GGD-gebouw aan de Geleenbeeklaan in Geleen. De nieuwe huisvesting valt samen met een belangrijke volgende fase voor de ketenpartners in het Veiligheidshuis. Een fase waarin nóg meer de verbinding met elkaar moet worden gezocht, nu de regie voor zorg en veiligheid steeds meer in handen van de gemeenten komt te liggen.
lees meer


 
VOLG ONS OOK OP:                            

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.