login »

height=

Contact

Locaties

De hoofdlocatie van het Veiligheidshuis Regio Utrecht is gehuisvest op de derde verdieping van het oude stadhuis in het centrum van Utrecht.

Naast een hoofdlocatie heeft het Veiligheidshuis een tweede vergaderlocatie in het stadhuis van Amersfoort.

Het Veiligheidshuis (locatie Utrecht) is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Wilt u het Veiligheidshuis bezoeken? Neem dan contact op met het secretariaat. Wij zijn bereikbaar via de onderstaande contactgegevens.

Bezoekadres locatie Utrecht
Stadhuisbrug 1
3512 GG Utrecht
Telefoon: 030 2861163
E-mail: vhru@utrecht.nl

Postadres:
Postbus 16200
3500 CE Utrecht

Bezoekadres locatie Amersfoort
Stadhuis Amersfoort
Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

Voor vragen en afspraken in Amersfoort kunt u contact opnemen met het secretariaat van de locatie Utrecht, 030-2861163.

Routebeschrijving locatie Utrecht

Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Utrecht (ongeveer 10 minuten lopen)
Als u op station Utrecht Centraal aankomt, loopt u door winkelcentrum Hoog Catharijne richting centrum. U verlaat Hoog Catharijne via de hoofdingang (de roltrappen).
U loopt rechtdoor en gaat vervolgens rechtsaf de Lange Elisabethstraat in. Deze gaat over in de Steenweg. Aan het einde linksaf (Choorstraat). Als u de Choorstraat uitloopt, vindt u het stadhuis aan uw rechterzijde. U loopt er rechts omheen voor de ingang aan de Korte Minrebroederstraat 2.

Vanaf centraal station Utrecht met de bus
Vanaf station Utrecht Centraal gaan veel bussen langs het Janskerkhof. Stap uit bij de halte Janskerkhof, loop rechtsaf de Korte Jansstraat in richting de Domkerk en ga de eerste straat rechts, de Minrebroederstraat. Aan het eind gaat u links, de Korte Minrebroederstraat. U ziet het oude stadhuis dan aan de rechterkant.

Fiets
Onder het stadhuis is een bewaakte, openbare fietsenstalling (ingang aan de Ganzenmarkt).

Parkeermogelijkheden
Het oude stadhuis heeft geen eigen parkeervoorzieningen. Als u toch met de auto wilt komen, is de dichtstbijzijnde betaalde parkeergelegenheid de parkeergarage aan de Springweg.

Routebeschrijving vergaderlocatie Amersfoort

Vanaf station Amersfoort (ongeveer 12 minuten lopen)
Neem de uitgang van station Amersfoort aan de kant van het Stationsplein (waar de bussen staan). Ga op het Stationsplein linksaf. Loop rechtdoor (Stationsstraat, daarna de Van Asch van Wijckstraat). Steek de Stadsring over. Loop rechtdoor (Molenstraat). Ga linksaf naar het gemeentehuis, Stadhuisplein 1.

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.