login »
13 november 2019

Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek publiceert Jaarrapportage 2018

Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek heeft zijn jaarverslag 2018 gepubliceerd. Het verslag geeft een terugblik op het jaar 2018 en biedt perspectief op 2019.

Ontwikkelingen

Afgelopen jaar is er veel gebeurd in en om het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek. Om in te spelen op deze ontwikkelingen is in 2018 een aantal projecten opgepakt. Denk aan de transformatie van het sociaal domein, de doorontwikkeling van de aanpak personen met verward gedrag en de intensivering van de samenwerking tussen de Limburgse Veiligheidshuizen.

Het Veiligheidshuis schonk daarnaast ook de nodige aandacht aan de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensdeling (AVG) die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

De kracht van dichterbij

Op 28 november 2018 vond de officiƫle opening van de nieuwe locatie van het Veiligheidshuis plaats. Deze nieuwe locatie biedt partners uit het zorg- en veiligheidsdomein de gelegenheid om - vanuit de kracht van dichterbij - expertise met elkaar te delen. Mede op basis van deze nieuwe ervaringen worden kennis en inzichten steeds verder ontwikkeld, uitgewerkt en verspreid. Hiermee wordt de algehele zorg- en veiligheidsketen permanent versterk.

Downloads

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.