login »
10 december 2019

Vacature kwartiermaker/zorgcoördinator mensenhandel ZVH Baronie Breda

Het Zorg- en Veiligheidshuis Baronie Breda heeft een vacature voor een kwartiermaker / zorgcoördinator mensenhandel. Als kwartiermaker bouw je aan een relevant netwerk, breng je de aard en omvang van het slachtofferschap in beeld en coördineer je de hulp aan slachtoffers van mensenhandel.

Zorg- en Veiligheidshuis

Het Zorg- en Veiligheidshuis (ZVH) Baronie Breda is een netwerksamenwerking tussen straf-, zorg- en gemeentelijke partners. Onder eenduidige regie komen zij tot een ketenoverstijgende aanpak van complexe problematiek om ernstige overlast en criminaliteit te bestrijden.

Functie

De aanpak van mensenhandel (als onderdeel van ondermijning) heeft momenteel prioriteit in al zijn vormen: mensenhandel, arbeids- en seksuele uitbuiting. Het ZVH wil een vangnet voor slachtoffers van mensenhandel ontwikkelen in het politiedistrict. Daarvoor moet er onder andere zicht zijn op de wijze waarop het slachtofferschap zich in politiedistrict manifesteert (aantal en aard en de zorgbehoefte). Tegelijkertijd coördineert het ZVH de daadwerkelijke ondersteuning en de begeleiding van slachtoffers.

Downloads

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.