login »
09 juli 2019

Vacature manager Zorg- en Veiligheidshuis De Markiezaten

Het Zorg- en Veiligheidshuis De Markiezaten heeft een vacature voor een nieuwe manager. Heb jij ervaring met veiligheid en zorg? Ben je bovendien een netwerker en uitstekend in relatiebeheer? Dan is dit de baan voor jou.

Organisatie

Het Zorg- en Veiligheidshuis De Markiezaten (ZVH) is opgericht in 2005. Het is een netwerkverband van 8 gemeenten in West-Brabant en Zeeland, Openbaar Ministerie, politie en instellingen op het gebied van zorg, veiligheid, welzijn en justitie en wooncorporaties. De focus in de samenwerking ligt op complexe veiligheidscasuïstiek.

Manager

De manager stuurt de procesregie complexe veiligheidscasuïstiek, nazorg na detentie, het OGGZ-team en de ondersteuners werkzaam voor het ZVH aan. Hij/zij onderhoudt actief het grote netwerk met partners. Voor de komende jaren is een belangrijke opdracht voor de manager inhoudelijke innovatie van de dienstverlening van het Zorg- en Veiligheidshuis door te voeren.

De invulling hiervan komt tot stand in samenwerking met het team, de partners en de Raad van Bestuur. Hiermee kan het Zorg- en Veiligheidshuis inspelen op de grote veranderingen in het maatschappelijke veld en de transities binnen de gemeenten. Tevens is de manager verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in al haar aspecten.

Downloads

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.