login »
13 augustus 2018

Slotcongres Schakelteam personen met verward gedrag

Het landelijk schakelteam Personen met verward gedrag verzorgt op 27 september 2018 zijn slotcongres. Een bijeenkomst met ervaringsdeskundigen, cliënt- en familieorganisaties, bestuurders, professionals en beleidsmakers, die samen werken aan een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag.

Na twee jaar ‘schakelen’ eindigt op 1 oktober de opdracht van het schakelteam. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau is er veel gebeurd en zijn er mooie stappen gemaakt. Tijdens het congres wordt stil gestaan bij de successen en wat er nog nodig is.

Programma

In het programma staan de mensen om wie het gaat en hun (directe) naasten centraal. Er zijn gesprekken over ‘de Inclusieve & Veilige wijk’ en wat er allemaal is gebeurd de afgelopen tijd. Opdrachtgevers Paul Blokhuis (staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Ferd Grapperhaus (minister van Justitie en Veiligheid) en Jantine Kriens (voorzitter directieraad VNG) zijn ook aanwezig voor een gesprek over de toekomst: wat is er nog nodig en hoe willen ze dat na het Schakelteam vormgeven?

Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, inspiratie op te doen en informatie op te halen over ontwikkelde tools en handreikingen.

Informatie en aanmelden

Datum en tijd: Donderdag 27 september van 12.30 tot 16.30 uur
Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.