login »
18 juni 2012

Nieuwsbrief over werkconferentie samenwerking Veiligheidshuizen Oost Brabant

18 juni 2012

De Veiligheidshuizen in Oost Brabant organiseerden eind mei een werkconferentie waarbij werd gesproken over de samenwerking tussen de vier Veiligheidshuizen. Deze nieuwsbrief informeert over de samenwerking, het proces, de meerwaarde en de uitkomsten van de werksessies.

Herman Klitsie (oud-burgemeester van Oss) en Fons Jacobs (burgemeester van Helmond) hebben de opdracht aangenomen om samenwerking tussen de vier Veiligheidshuizen in Oost Brabant te verkennen. De verkenning loopt naast trajecten als regionalisering, de doorontwikkeling van individuele Veiligheidshuizen, de samenwerking tussen Maas en Leijgraaf & ’s-Hertogenbosch e.o. en de samenwerking tussen Peelland & de regio Eindhoven.

Samen met de voorzitters van de vier stuurgroepen en de voorzitter van de bestuurscommissie Brabant Zuid-Oost, werken Klitsie en Jacobs de verkenning uit. In de komende weken stellen zij hun notitie over deze eerste verkenning op. Om aanvullende input te krijgen werd op 30 mei 2012 in Helmond een werkconferentie gehouden.

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.