login »

CCV-Meet & Greet Veiligheid en Zorg

10 juni 2019

De eerste CCV-Meet & Greet Veiligheid en Zorg vindt plaats op 19 september 2019 in het centrum van Utrecht. Tijdens deze Meet & Greet geven prominenten op het snijvlak van Veiligheid en Zorg een inkijkje in hun succesformule en delen hun laatste inzichten. Het voorlopige programma is inmiddels bekend en ook online aanmelden is nu mogelijk.

Programma

Hoe zorg je voor de kwetsbare mensen in je gemeente, en tegelijk ook voor veilige wijken? Samenwerking tussen veiligheid en zorg is het nieuwe credo. Maar hoe? Of misschien beter: hoe anders?

In een drietal inspirerende en korte CCV-Talks geven prominenten op het snijvlak van Veiligheid en Zorg een inkijkje in hun succesformule of laatste inzichten. Luister en ga in gesprek met onder andere Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan de Rijn en landelijk ambassadeur Veiligheid en Zorg, Gerrit van Roekel over het pluralistisch denkkader en managers van Zorg- en Veiligheidshuizen.

In een carrousel gaan deelnemers aan de slag om een casus uit te werken waarin zich uiteenlopende problemen voordoen. Het CCV biedt handvatten om te komen tot een concreet handelingsperspectief. De oplossing voor de complexe problemen uit de casus wint de samenwerkingsbokaal.

Aanmelden

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.