login »

Landelijk en lokaal nieuws


Voorzitters GGZ Nederland en KNMG over beroepsgeheim in samenwerkingsverbanden

18 december 2014
Deze week verscheen de ‘Wegwijzer beroepsgeheim in samenwerkingsverbanden’. Deze publicatie voor zorgprofessionals zet de onmogelijkheden én mogelijkheden rondom het beroepsgeheim op een rij. Voorzitter van GGZ Nederland Jacobine Geel en KNMG-voorzitter Rutger Jan van der Gaag waren nauw betrokken bij de totstandkoming van de publicatie. “De wegwijzer is bedoeld om samenwerking te bevorderen, niet om deze tegen te werken”.
Lees het hele artikel

Nieuwe release GCOS geïmplementeerd

18 december 2014
De nieuwe release van GCOS is vandaag geïmplementeerd. Dit is de eerste release (fase 1) van het project Doorontwikkeling GCOS en wordt nog gevolgd door een tweede release (fase 2) eind maart 2015.
Lees het hele artikel

Netwerkdag ketenmanagers Veiligheidshuizen

15 december 2014
De landelijke vereniging voor ketenmanagers (LVMV) en het CCV hielden afgelopen donderdag alweer de derde netwerkdag van dit jaar. Deze bijeenkomst voor ketenmanagers Veiligheidshuizen vond plaats in De Zilveren Vosch in Utrecht.
Lees het hele artikel

Workshop Privacy Governance voor de Veiligheidshuizen

15 december 2014
Het project ‘Doorontwikkeling GCOS’ houdt zich actief bezig met de behoefte van de Veiligheidshuizen op gebied van privacy. Zo is er een Handreiking Privacy Governance voor de Veiligheidshuizen gemaakt. Deze handreiking dient als praktisch hulpmiddel bij (het organiseren van) een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens in en rondom het Veiligheidshuis.
Lees het hele artikel

MEER NIEUWS