login »

Landelijk en lokaal nieuws


Ronde langs de stuurgroepen: eerste indrukken

7 december 2016
De afgelopen weken hebben de VNG, VenJ en het CCV zich laten informeren door vijftien regionale stuurgroepen of besturen van Veiligheidshuizen. Dit gebeurde via een bezoek of middels een schriftelijke inbreng. Hoewel de diversiteit tussen de Veiligheidshuizen groot is, staat het leveren van maatwerk overal centraal, met aandacht voor de gehele context van de cliƫnt.
Lees het hele artikel

Samenwerkingsovereenkomst Veiligheidshuis Brabant Zuidoost ondertekend

5 december 2016
Veiligheidshuis Brabant Zuidoost (VHHBZO) heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Het bestuur, gemeenten en ketenpartners ondertekenden afgelopen vrijdag de overeenkomst die de fundering is onder het VHHBZO.
Lees het hele artikel

Ontwikkelingen meerjarenagenda Veiligheidshuizen

5 december 2016
De meerjarenagenda Veiligheidshuizen heeft de afgelopen weken inhoudelijk vorm gekregen. De VNG, het ministerie van VenJ en het CCV zijn bezig met een ronde langs de regionale stuurgroepen om de agenda verder in te vullen.
Lees het hele artikel

Stand van zaken aanpak personen met verward gedrag

23 november 2016
De VNG heeft ledenbrief opsteld met daarin een overzicht van de stand van zaken rond de aanpak van personen met verward gedrag. De brief gaat in op de rol van gemeenten, geeft een doorkijk naar verwachte ontwikkelingen en stelt de onverzekerdenproblematiek aan de orde.
Lees het hele artikel

MEER NIEUWS